Paul Massaut Showcase

Klik op een willekeurige foto voor een grotere diashow

Paul Massaut (1964)

Paul Masssaut fotografeert al op het VWO in Amsterdam. Houdt dat vol tot na zijn studie economie in Groningen. Gaat dan aan het werk. Stroomlijnt bedrijfsprocessen. Ook als marketing-manager. Eindigt als ICT consultant. Loondienst was mooi, zelfstandigheid is mooier. Omdat de fotografie de liefde is. En de passie. Daar leef je en doe je het voor.

Wat kan ik?

Omdat ik geboren ben met het oog van de fotograaf, ben ik gaan fotograferen. Omdat ik dat oog getraind en geoefend heb. Omdat ik altijd heb kunnen werken met de beste materialen. En in zwart-wit en in kleur. Van rolletje tot digibeeld, van doka tot het eigen fotoboek. Omdat ik completerende beelden kan verwerken tot één verhaal en in één enkel beeld een compleet verhaal wil vertellen.

Wat doe ik?

Wat een ander niet ziet, zie ik wel. Het fotografisch brein heeft het grootste oog voor de kleinste details. Met grote dank aan heel grote leermeesters: Godfried de Groot en Mies Merkelbach. Zij hebben mij het verschil laten ontdekken tussen tussen kijken, zien en waarnemen. Die ervaring laat zich bij iedere foto opnieuw gelden.